Още през миналата година стана ясно, че Starbucks ще има нов

...
Още през миналата година стана ясно, че Starbucks ще има нов
Коментари Харесай

Когато шефът работи наравно със служителите

Още през предходната година стана ясно, че Starbucks ще има нов изпълнителен шеф, когато през октомври към компанията се присъедини Лаксман Нарасимхан.

Той прекара няколко месеца в опознаване на компанията, като при започване на предходната седмица стана ясно, че ще размени досегашния изпълнителен директор Хоуърд Шулц две седмици по-рано от плануваното.

През тези месеци на опознаване Нарасимхан е изкарал и документ за бариста, който съгласно CNN изисква 40 часа процедура в заведения. И в този момент от писмо на новия изпълнителен шеф до чиновниците на Starbucks разбираме, че документът даже ще влезе в приложимост.

Лаксман Нарасимхан благодари на чиновниците, които през последните шест месеца са го приели в обектите на Starbucks са го обучили освен по какъв начин да бъде бариста, само че и са го потопили в културата на веригата.

За да остане непосредствен както до нея, по този начин и до клиентите, има намерение да всеки месец по половин ден да продължи да работи в някои от обектите на Starbucks. И в случай че този метод е нов за компанията, то той не е невиждан.

Изпълнителният шеф на DoorDash Тони Ксу да вземем за пример всеки месец отделя време, с цел да прави доставки наедно със чиновниците си. Лаксман Нарасимхан ще има нелеката задача освен да продължи да развива компанията, само че и да се оправи с един от проблемите в нея, а точно желанието на част от чиновниците на компанията да бъдат представлявани от синдикати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР